logo Grandmuftilogo sarnitsa new

На 01.12.2019 г. от 10:00 часа на центъра в гр.Сърница се проведе Традиционният благотворителен базар по случай ежегодната кампания "Седмица на сираците" под егидата на Главно мюфтийство на мюсюлманите в Република България.
Организатори на събитието бяха мюсюлманските настоятелства към джамиите в гр.Сърница. В подготовката се включи и Община Сърница.
Официален гост на мероприятието бе г-н Абдуллах Салих - Районен мюфтия на Област Пазарджик. Той разясни огромната благодат на дарението и благодари на всички организатори и присъстващи. След което бе отправена молитва-дуа към Всевишния за здраве и берекет.
Базарът се радваше на голям интерес от страна на хората, за което свидетелстваше огромния брой присъстващи. Малки и големи се включиха в подготовката и пазаруването на лакомства, домашно приготвени храни и ръчно изработени изделия. Крайната сума, която бе събрана на провелия се базар, е в размер на 8020 лв. Те ще бъдат дарени на деца, лишени от родителски грижи.
Изказваме благодарност към всички, които се включиха в мероприятието. В подкрепата на такива инициативи проличава сплотеността на нашето общество към изпадналите в нужда хора.
Нека Всевишният да дари всички нас и нашето родно място с благодат и просперитет.

(натиснете върху някое от изображенията за да ги разгледате в пълен размер от галерията)

Новини

търсене

Проекто-наредби

Заседания

  • September 18, 2020

    Заседание 24.09.2020

    ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГР. СЪРНИЦА 4633, гр. Сърница, ул. Свобода №20, e – mail:…
  • July 22, 2020

    Заседание 29.07.2020

    ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГР. СЪРНИЦА 4633, гр. Сърница, ул. Свобода №20, e – mail:…

Идентификация