Съобщение относно публично обсъждане на Проект на план-сметка за 2021 г. за разходите за битови отпадъци на Община Сърница

 

СЪОБЩЕНИЕ

Във връзка с приемане от Общински съвет Сърница на „План-сметка за разходите през 2021 година, необходими за предоставяне на услугите по събиране и транспортиране на битови отпадъци до съоръжения и инсталации за тяхното третиране, третиране на битовите отпадъци в съоръжения и инсталации и поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места и селищните образувания в Община Сърница”, общинска администрация организира обществено обсъждане с всички заинтересовани страни.

То ще се проведе  на 14 декември 2020 г.(понеделник) от 14:00 часа, в заседателната зала на Общински съвет Сърница, намираща се на втория етаж в сградата на Общинска администрация в гр. Сърница, ул. „Свобода“ № 20.

Общественото обсъждане ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, определени от министъра на здравеопазването.

Целта на обсъждането е физическите и юридически лица да получат актуална информация за необходимите разходи по поддържането на чистота на територията на Община Сърница за 2021г. и да предоставят своите мнения, предложения или становище по предложената от Община Сърница план-сметка, въз основа на които Общински съвет да вземе информирано решение.

Съгласно чл.66, ал.3,т.2 от ЗМДТ мнения, становища и предложения могат да се подават до 17.00 часа на 14.12.2020г. на електронна пощаТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или лично, в деловодството на Община Сърница.