Покана за публично обсъждане на проекта за капиталови разходи за 2023 г. на Община Сърница

Покана за публично обсъждане на проекта за капиталови разходи за 2023 г. на Община Сърница

На основание Закон за прилагане на разпоредби на Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 г., Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2022 г. и Закона за бюджета на Националната здравно-осигурителна каса за 2022 г., чл. 10 от ПМС №7 от 19.01.2023 година и във връзка с Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Сърница, кметът на Община Сърница Неби Бозов кани местната общност на

 

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА КАПИТАЛОВИ РАЗХОДИ НА ОБЩИНА СЪРНЦА ПРЕЗ 2023 година

 

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на разчет за капиталови разходи на община Сърница, които да се изпълняват през 2023 година. Очакваме вашите мнения, препоръки и предложения за включването на обекти за капиталови разходи през 2023 г. в деловодството на Община Сърница или на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 14.02.2023 година.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на разчет за капиталови разходи  през 2023 година при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

Обсъждането ще се проведе на 14 февруари 2023 г. /вторник/ от 11.00 часа в залата на Общински съвет Сърница, намираща се на втори етаж от сградата на общинска администрация, при спазване на всички санитарни мерки.

С материалите за публичното обсъждане може да се запознаете тук.

ОЧАКВАМЕ ВИ!