Покана за публично обсъждане на проекта за бюджет 2024 г. на Община Сърница

Покана за публично обсъждане на проекта за бюджет 2024 г. на Община Сърница

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и  Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Сърница, кметът на Община Сърница Неби Бозов кани местната общност на

 

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ ЗА 2024 година

 

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на бюджета на Община Сърница за 2024 година. Очакваме вашите мнения, препоръки и предложения за проектобюджет 2024 г. в деловодството на Община Сърница или на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 26.01.2024 година.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

Обсъждането ще се проведе на 26 януари 2024 г. /петък/ от 11.00 часа в залата на Общински съвет Сърница, намираща се на втори етаж от сградата на общинска администрация.

С материалите за публичното обсъждане може да се запознаете в приложението по-долу.

Приложение: Проект на бюджет за 2024 г. на Община Сърница

ОЧАКВАМЕ ВИ!