Обществено обсъждане на ДЕО и предварителен проект на ОУП на град Сърница и землището му

О Б Я В А

За провеждане среща за обществено обсъждане на Доклада за Екологична оценка /ЕО/на Общ устройствен план (ОУП) на град Сърница и неговото землище- фаза Предварителен проект 

     На основание Наредбата за извършване на екологична оценка за планове и програми УВЕДОМЯВАМЕ всички заинтересовани физически и юридически лица, че са изготвени и са предмет на консултации със заинтересованата общественост следните документи: Общ устройствен план (ОУП) на град Сърница и неговото землище - фаза Предварителен проект и Доклад за Екологична оценка /ДЕО/ към него.

     Считано от 14.06.2024г. Общият устройствен план – фаза Предварителен проект и доклада за Екологичната оценка към него, са на разположение на интересуващите се в сградата на Общинска администрация Сърница, намираща се на адрес: гр.Сърница, ул.”Свобода” №20, ет.3, отдел ТСУ всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа, както и на интернет страницата на Община Сърница в линковете и приложенията по-долу.

     Становища и мнения документацията могат да се депозират до провеждане на срещата за обществено обсъждане, в сградата на Общинска администрация Сърница, Център за административно обслужване с административен адрес: гр.Сърница, ул. ”Свобода” №20, ет.1 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , както и по време на самата среща.

     Срещата за обществено обсъждане на Доклада за ЕО на ОУП на град Сърница и неговото землище – фаза Предварителен проект ще се проведе на 17.07.2024г. от 13:30 часа в залата на Младежкия дом в гр.Сърница

    За контакти от страна на Възложителя на ОУП: Мехмед Фере – гл.спец.ТСУ, тел. 0892275954, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

/Предварителен проект на ОУП/

/Доклад за екологична оценка на ОУП/