Проверка на данъчни задължения към МДТ по ЕГН

proverka mdt

Проверете през Google Chrome, Mozilla Firefox или Internet Explorer

 

Уведомяваме жителите на община Сърница, че вече могат да проверяват своите задължения към местни данъци и такси, електронно през линка даден по-горе. Необходимо е да заявите искане за своя ПИН-код срещу документ за самоличност в МДТ Сърница. ПИН-кодът се издава еднократно и Ви служи, като персонална защита за проверка на вашите задължения от други лица. След отваряне на линка е възможно да ви излезне предупредителното съобщение за липса на сертификат за сигурност, изглеждащо нещо подобно, в зависимост от използвания от Вас уеб браузър

preduprejdenie

Натиснете Напред към този уеб сайт, тъй като това е просто нотификационно съобщение за сертификата за сигурност. След като продължите напред ще Ви се отвори същинския прозорец на програмата за справка, изглеждащ така

 

Тук е необходимо да въведете Вашето ЕГН/БУЛСТАТ/ЛНЧ, съответно за физическо или юридическо лице. Въвеждате и ПИН-кодът, който сте получили от МДТ Сърница. Накрая въвеждате и текста от изображението и натискате бутон Търсене. След което се зарежда прозорец със всички вписани Ваши партиди и съответно данъчните задължения по тях.

 

Желаещите да заплатят своите данъчни задължения към МДТ Сърница, могат да го направят на гише МДТ в сградата на общината /I етаж/, по банков път, както и в клоновете на Български пощи ЕАД.

Banner Danaci Taxi

 

 

Плащането на МДТ към община Сърница е вече още по-лесно, чрез внедряването на услугите за плащане на каса на ИЗИПЕЙ (Easypay) от която и да е точка на страната и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay).

easypay                                       e paybaner