proverka mdt

Проверете през Google Chrome, Mozilla Firefox или Internet Explorer

 

Уведомяваме жителите на община Сърница, че вече могат да проверяват своите задължения към местни данъци и такси, електронно през линка даден по-горе. Необходимо е да заявите искане за своя ПИН-код срещу документ за самоличност в МДТ Сърница. ПИН-кодът се издава еднократно и Ви служи, като персонална защита за проверка на вашите задължения от други лица. След отваряне на линка е възможно да ви излезне предупредителното съобщение за липса на сертификат за сигурност, изглеждащо нещо подобно, в зависимост от използвания от Вас уеб браузър

preduprejdenie

Натиснете Напред към този уеб сайт, тъй като това е просто нотификационно съобщение за сертификата за сигурност. След като продължите напред ще Ви се отвори същинския прозорец на програмата за справка, изглеждащ така

 

Тук е необходимо да въведете Вашето ЕГН/БУЛСТАТ/ЛНЧ, съответно за физическо или юридическо лице. Въвеждате и ПИН-кодът, който сте получили от МДТ Сърница. Накрая въвеждате и текста от изображението и натискате бутон Търсене. След което се зарежда прозорец със всички вписани Ваши партиди и съответно данъчните задължения по тях.

 

Желаещите да заплатят своите данъчни задължения към МДТ Сърница, могат да го направят на гише МДТ в сградата на общината /I етаж/, по банков път, както и в клоновете на Български пощи ЕАД.

Banner Danaci Taxi

 

 

Плащането на МДТ към община Сърница е вече още по-лесно, чрез внедряването на услугите за плащане на каса на ИЗИПЕЙ (Easypay) от която и да е точка на страната и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay).

easypay                                       e paybaner

търсене

Проекто-наредби

Заседания

December 09, 2020

Заседание 16.12.2020

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГР. СЪРНИЦА 4633, гр. Сърница, ул. Свобода №20, e – mail:…
December 04, 2020

Заседание 07.12.2020

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ГР. СЪРНИЦА 4633, гр. Сърница, ул. Свобода №20, e – mail:…

Идентификация